- Úvod
- Astaxanthin
- Algamo Astaxanthin 100% Natural Bio Vegan 32 8mg/90 kapslí
Algamo Astaxanthin 100% Natural Bio Vegan 32 8mg/90 kapslí
- Novinka

- Kompletní specifikace
- Algamo Astaxanthin 100% Natural Bio Vegan 32 8mg/90 kapslíNení skladem1 230 Kč1 070 Kč bez DPH
Algamo BIO Astaxanthin
Vitalita & Regenerace
Kapsle Algamo BIO Astaxanthin jsou vhodné pro vegany a vegetariány. Produkt obsahuje 8 mg Algamo BIO přírodního Astaxanthinu v kapsli spolu s BIO panenským olivovým olejem ve skleněné recyklovatelné dóze.
Přírodní Astaxanthin
Algamo - Přírodní Astaxanthin z řasy
Přírodní astaxanthin získaný ze sladkovodní mikrořasy Haematococcus pluvialis ultračistou superkritickouextrakcí oxidem uhličitým. Jedná se o přírodní produkt v bio kvalitě bez použití rozpouštědel. Jedná se o nejsilnější přírodní antioxidant, který má navíc protizánětlivý účinek.
Proč astaxanthin Algamo?
Získávaný z mikrořasy Haematococcus pluvialis - přírodní a bezpečný.
Synergický efekt jednotlivých v řase se vyskytujících složek
Kontrolovaný uzavřený systém kultivace
Přísné hygienické podmínky výroby
Bez těžkých kovů, a jiných nebezpečných
kontaminantů
Astaxanthin získaný z Haematococcus
pluvialis je jediný, který je povolen pro lidskou potřebu
Astaxanthin je ve zhášení singletového kyslíku (radikál poškozující DNA):
200x silnější než lutein
500x silnější než vitamin E
560x silnější než katechiny v zeleném čaji 800x silnější než koenzym Q10
3000x silnější než resveratrol
6000x silnější než vitamin C
Astaxanthin na rozdíl od ostatních antioxidantů má všechny tyto vlastnosti:
• Přechází hematoencefalickou bariéru a tím přináší antioxidační ochranu mozku
• Přechází hematoretinální bariéru a tím přináší antioxidační a protizánětlivou ochranu očím
• Odstraňuje více volných radikálů, než jakýkoliv jiný antioxidant
• Funguje jako supersilný antioxidant v neutralizaci přebytečného singletového kyslíku
• Putuje tělem a přináší antioxidační a protizánětlivou ochranu všem orgánům
• Potlačuje zánětlivé markery
• Silně pohlcuje UVB záření
• Snižuje poškození DNA
• Nemá pro-oxidační účinky – jde o čistý antioxidant
• Váže se na svalovou tkáň
Olivový olej extra panenský
Obsahuje 97 % triglyceridů a volných mastných kyselin. Z toho 60–83 % tvoří mononenasycené mastné kyseliny (kyselina olejová), 5-22 % polynenasycené a 13-20 % nasycené mastné kyseliny. Olivový olej je tak nejbohatším přírodním zdrojem mononenasycených kyselin.
Zbylé 3 % tvoří rozmanité portfolio látek s antioxidačními vlastnostmi. Předevšímjde o vitamin E, jehož potřebu běžná konzumace olivového oleje pokrývá, polyfenoly a beta karoteny, které všechny mají velice silnou antioxidační schopnost (polyfenoly navíc i protizánětlivou).
V panenském olivovém oleji je zachován obzvlášť vysoký podíl přírodních antioxidantů přítomných v olivách. Obsahují polyfenoly, díky nimž olej vykazuje účinky protizánětlivé, chrání buněčnou DNA proti poškození oxidativním stresem, podporuje imunitu.
Panenský olivový olej je i zdrojem melatoninu, který je účinným antioxidantem, a vykazuje i další fyziologické funkce, např. modulaci imunity a protizánětlivé účinky.Velké procento z mononenasycených tuků tvoří kyselina olejová, jenž má prokazatelné pozitivní účinky na zdraví.